Diensten

De aannemer uit Rotterdam voor al uw timmerwerkzaamheden

Timmermannen

Timmer- en Aannemersbedrijf M. de Bruijn & Zn. in Rotterdam is een klein familiebedrijf dat is opgericht door onze opa. Vervolgens is het voortgezet door onze vader en tegenwoordig wordt het bedrijf bestuurd door ons, de twee kleinzonen. Onze werkzaamheden bestaan uit al het voorkomend timmerwerk voor:

  • Ramen 
  • Deuren 
  • Kozijnen 
  • Dakkapellen 

Maar ook klein werk zoals het vervangen van sloten en het repareren van rotte kozijnen behoort tot onze werkzaamheden.


Wij zijn gespecialiseerd in het maken van kasten en keukens. Samen met u komen wij tot een persoonlijk ontwerp door middel van foto's en een persoonlijk gesprek.


Aannemers

Behalve een timmermansbedrijf zijn wij ook een aannemersbedrijf voor grote projecten, zoals complete verbouwingen van woningen of kantoorpanden. U kunt bij ons onder meer terecht voor:

  • Stucwerk
  • Schilderwerk
  • Elektronische werkzaamheden
  • Loodgieterswerkzaamheden
  • Voeg- en metselwerk

Wij beschikken over een groot netwerk van specialisten. Daarmee zorgen wij ervoor dat onze specialisten in timmerwerk, bouw en elektro op de juiste tijd en plaats hun werk vakkundig en naar uw tevredenheid uitvoeren.


Heeft u bouw- of renovatieplannen? Neem voor al uw timmerwerkzaamheden gerust contact met ons op.


Interieuradvies

Om onze diensten te versterken hebben wij een samenwerking met Guided By Ruth. Guided By Ruth is een interieuradvies studio. Ervaart u problemen bij het inrichten van uw woning of wilt u bijvoorbeeld maatwerk meubels in huis? Dan past deze samenwerking bij u. De werkzaamheden van Guided By Ruth bestaan uit: 


- Intake gesprek

- Moodboard

- Kleur en materiaal plan

- Verlichtingsplan 

- Maatwerk uitwerking

- Shoplist (welk meubel kan ik waar kopen)

- Presentatie


Guided By Ruth zorgt voor het ontwerp en wij voeren uit! Voor meer informatie over de diensten van Guided By Ruth kunt u terecht op haar website. Wilt u gebruik maken van deze samenwerking neem dan contact met ons op.

Meer informatie Guided By Ruth

Impressie van ons timmerwerk

Klik op de foto voor een vergroting

Terrasoverkapping

Balie en presentatiebord

Radiatorkasten

Wilt u een verbouwing voor thuis of op kantoor? Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van een nieuwe trap, het maken van kasten, deuren, meubelstukken, dakkapellen of ander timmerwerk.

Contact opnemen